‘Creeper Crawler’ yang menjadi!!

Malam ni bila melihat ‘status update’ dari Pn Siti Fazilah, pemilik ‘Great Life Physio & Rehabilitation’ yang terletak di Kota Damansara, hati berbunga-bunga..perasaan gembira bercampur baur….Melihat ‘creeper crawler’ yang dibuat suami telah digunakan oleh kanak-kanak istimewa di situ..

Diam tak diam rupanya dah 11 unit ‘creeper crawler’  suami hasilkan sendiri…Mula-mula untuk Aiman, dan kemudiannya menerima tempahan dari kawan2 yang punya anak istimewa…..Kesian juga pada suami…balik dari terapi Aiman di hujung minggu, rehat sekejap, terus suami pegang besi dan ‘welder’ semula….sampai ‘sunburn’ dan mengelupas kulit bekerja di tengah panas …

Baru ni, paling teruja bila akhirnya suami dapat siapkan ‘creeper crawler’ khas untuk Amir, anak teruna Sis Fezia yang berumur 16 tahun!!

Insya-Allah, sebelum puasa nanti, 5 unit ‘creeper crawler’  termasuk 1 unit yang ditempah oleh Dr Sham untuk pusat terapinya akan suami cuba siapkan..

Dan inilah dia….’Creeper Crawler’ yang dibuat dengan kasih sayang..dari suami untuk anak2 istimewa….!! Semoga ‘creeper crawler’ ini sedikit sebanyak dapat membantu mereka..!! Ganbatte!!

3 responses to this post.

  1. Posted by ct-su on June 16, 2012 at 9:38 am

    Kak Ju..mahu menangis bila tengok creeper crawler yang penuh dengan kasih sayang ni………hmm…ada orang tanya saya through blog Haziq mana nak dapat creeper ni sebab dia mahu satu untuk adiknya tapi saya tak pasti dia dok area mana…nanti saya confirmkan semula ye. Semoga usaha kalian diberkatiNya!!!!!

    Reply

  2. Ok & TQVM Su..ku pun seronok tgk hasil kerja abah Aiman…rasa berbaloi penat lelahnya…hope Haziq dan kawan2 lain akan beroleh manfaatnya…

    Reply

  3. ha sya bru ke temp puan fazilah sabtu lps, nmpk creeper tu, sya tye staf dia bli n akak ke…dia x sure…sya kata msti n k.ju ni ehhehe…mmg btl la erk…alhamdulillah

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: