Rancangan Wajib Tonton!

Selain siri Bones, Desperate Housewives dan CSI, ada 2 program TV yang saya sarankan anda tonton iaitu ‘Kim’s Rude Awakenings’ (setiap Isnin 10:05am) dan ‘Nanny 911’ (setiap Jumaat 8:30pm) yang disiarkan di ntv7.

Kim’s Rude Awakenings berkisar tentang masalah realiti pengurusan rumah tangga yang huru-hara..dan bagaimana Kim & Mike membantu mereka yang sedang menghadapinya!! Manakala Nanny 911 berkisar tentang cerita realiti keibubapaan menghadapi karenah anak-anak…

Biasanya saya sekeluarga akan menonton program ini terutama Nanny 911 bersama-sama….seronok mendengar komen anak-anak yang menilai karenah kanak-kanak sebaya mereka dalam program TV ni…..

Ambillah iktibar dan ilmu yang didapati dalam kedua program ini dan cuba praktiskan yang mana sesuai dengan keadaan kita…SELAMAT MENONTON!!

5 responses to this post.

  1. Posted by wani on May 30, 2011 at 9:27 pm

    Mmg citarasa kak ju sama mcm saya..semua feberet wani tp dah soheh2 kims tu wani xleh tgk… nk sages lg 1 siri house.ala2 csi tp medikal nye.pmint2 csi msti suka

    Reply

  2. Posted by Shikizikata79 on May 30, 2011 at 9:55 pm

    Lama giler tak tgk tv…so mg tak tau langsung siri tv pe yg best skrg…tp CSI tau le tp layan smpai season 7 je..yg lain mg tak pernah dgr pun…

    Reply

    • Tengok ye lusa, pas tu bagi komen!!

      Reply

      • Posted by Rizal on May 31, 2011 at 1:14 pm

        Siri tv saya tak suka komen episode by episode (walau ada org buat) saya lebih suka komen by season..tp disebabkan komitmen kat filem lagi mendalam terpaksalah lupakan je siri tv…mmm ingt nk buat gak le blog tulis pasal filem…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: